Try-out Gabriel Rios (solo) - Uitverkocht

Concert
za 11/11 - 20u30

Na het succes van het album ‘This Marauder’s Midnight’, een plaat met daarop onder andere het prachtige ‘Gold’ en een passage op het festival in 2015, kruipt Gabriel Rios uit zijn hangmat en is hij klaar om nieuwe songs uit testen op het publiek. 

Rios’ pad slingert zich doorheen het leven van alledag, nu eens rechtlijnig, dan weer grillig. Maar altijd inspirerend en ontluisterend? Heeft hij een groep met wie hij Vlaanderen in vuur en vlam zet, dan ruilt hij die op het hoogtepunt van het succes voor een jazzy combo – met Jef Neve en Kobe Proesmans – verhuist hij naar New York en komt hij gelouterd terug, met een mooi album – en street cred - in zijn broekzak. Rios begon aan een mooi parcours, samen met celliste Amber Docters van Leeuwen en contrabasspeler Ruben Samama. Anno 2017 heeft hij een handvol songs geschreven en wil die nu solo op het podium van het Muziekcentrum tot leven laten komen. U hebt de kans die als eerste te ontdekken, laat die niet liggen! 

Dit is een staand concert! 

VVK €18 – ADD €20 – min 18  € 5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.