Vis à Vis

Concert
sam 24/09 - 20h30

De Brusselse muzikante Chloë Nols legde zich het laatste jaar toe op het schrijven van een verse reeks songs. Gewaagder en persoonlijker dan ooit. Geïnspireerd door een toenemende ervaring met psychische kwetsbaarheid en hoogsensitiviteit in tijden van zowel isolement als overprikkeling, gaat ze op zoek naar haar ware zelf in een turbulente, chaotische wereld.

Ze ontwikkelde daarbij een nieuwe sound en stijl. Ze vermengt, met de hulp van producer Thomas Jillings (Linus, Ottla) en mixer Willem Malfliet (Woolvs), zachte, analoge synths en een saxofoon met meer opzwepende, elektronische beats. Ze brengt het geheel uit onder de naam Vis à Vis. 

Singles ‘Cassandra’ & ‘Black Panther’ zijn uit op alle platformen, en werden opgepikt door Radio 1 (Wonderland), La Première (Sacrés Belges) en de Spaanse nationale Radio 3. 

De EP, die uitkomt op 9 september 2021, zal meer van deze cinematische texturen laten horen, alsook een gezonde dosis helende vocals.

De live band bestaat uit Tim Caramin (Glints, 2 Times Nothing), Lenny Steigerwald (Aligaga) en Arnaud Guichard (Serendip Quartet).

Voor fans van Agnes Obel, Christine & The Queens en Aurora.

VVK € 14 - ADD € 16 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Dit concert werd al eens uitgesteld, dan onder de naam Leonore. Wie al tickets had, blijven die natuurlijk geldig voor deze datum! 

Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen die van tel zijn voor deze activiteit.

Vis à Vis - 'Cassandra'