MCD verwelkomt je vanaf september zonder mondmaskerplicht!

In Muziekcentrum Dranouter ontvangen we jou vanaf 1 september 2021 veilig maar zonder mondmaskerplicht in de concerzaal!

In lijn met het veiligheidsprotocol dat werd goedgekeurd wordt Muziekcentrum Dranouter volledig coronaproof ingericht. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen.  Muziekcentrum vzw en haar vele medewerkers voorziet alle locaties (concertzaal, Eetcafé 't Folk, sanitair...) van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.  Muziekcentrum Dranouter wordt dagelijks volledig ontsmet voor aanvang. Toiletten en gladde oppervlaktes worden meermaals per dag gereinigd.

Algemene regels

Vanaf 1 september mogen evenementen binnen met minder dan 200 toeschouwers doorgaan zonder beperkingen. Je hebt geen Covid Safe Ticket nodig om een optreden van MCD bij te wonen. In de concertzaal van Muziekcentrum Dranouter moet je je mondmasker niet verplicht dragen.

  • Het dragen van een mondmasker en het respecteren van veilige afstand van anderhalve meter blijven belangrijke instrumenten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Het dragen van een mondmasker is wel verplicht bij verplaatsingen in horecazaken, dus ook in Eetcafé 't Folk.
  • Muziekcentrum Dranouter voorziet in haar concertzaal voldoende ruimte zodat iedereen het optreden veilig kan beleven.
  • Zie je iemand anders aan de kassa staan om af te rekenen? Gelieve dan even te wachten.
  • Betaal zo veel mogelijk contactloos of elektronisch. Cash betalen is ook mogelijk.
  • Was regelmatig je handen.
  •  

Voldoende afstand

Het dragen van een mondmasker en het respecteren van veilige afstand van anderhalve meter blijven belangrijke instrumenten om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Muziekcentrum Dranouter voorziet in haar concertzaal voldoende ruimte zodat iedereen het optreden veilig kan beleven.

Sanitair

De toiletten worden regelmatig gereinigd. Ons personeel reinigt regelmatig alle oppervlaktes en klinken. We vragen de concertgangers om voor en na het gebruik van sanitair de handen te wassen of te ontsmetten. Alle faciliteiten hiervoor zijn aanwezig. Het dragen van een mondmasker is verplicht bij verplaatsingen in horecazaken.

 

 

 

Hopelijk tot snel in Muziekcentrum Dranouter onder het motto 'Play local, act local'!

Team Muziekcentrum Dranouter