Annulatie concerten tem eind 2020

De Federale Regering heeft beslist om een lockdown af te kondigen en dat minimum tot halfweg december 2020. Dat betekent dat Muziekcentrum de deuren zal sluiten tot zeker eind 2020.

We hebben met de eerste concerten van het najaar bewezen dat het op een veilige manier kan en we willen dat ook blijven bewijzen. Maar we hebben ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid en we zijn op dit moment geconfronteerd met torenhoge besmettingscijfers en de oproep van alle deskundigen om thuis te blijven en sociale contacten zo veel als mogelijk te vermijden de komende weken. Hoe spijtig dit is voor onze werking, freelance medewerkers en artiesten, voor ons allen blijft ons podium even leeg. 

We zijn aan het bekijken hoe we een alternatief programma online kunnen uitwerken voor de resterende weken van 2020.  Je hoort zeker nog van ons!  

Bekijk het programma op onze website voor de status van alle concerten van dit najaar.
 

Je hebt tickets voor een concert dat niet kan doorgaan?

We nemen contact op met alle tickethouders van de concerten en activiteiten die gepland stonden in 2020 en die dus niet kunnen doorgaan. In overleg met de artiesten en management bekijken we welke concerten we kunnen uitstellen naar een latere datum. Aangekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Indien we de concerten definitief moeten annuleren of de nieuwe datum is voor de tickethouder echt niet mogelijk, dan betalen we natuurlijk de tickets terug. Geef ons even wat tijd, maar u zal zeker gecontacteerd worden. 

We houden je blijvend  op de hoogte via onze nieuwsbrief, onze website en Facebookpagina

Meer info of vragen? Mail naar info@dranoutercentrum.be.