Zomerwandeling 'Berg vol Verhalen'

Recht voor Muziekcentrum Dranouter staat hij in al zijn glorie te blinken: de Kemmelberg! Niet alleen de gesel van menig wielrenner, maar ook vooral een berg vol verhalen. Met heel wat humor, een streepje muziek en vooral heel veel vertelvakmanschap, leidt Yves Bondue je over Vlaanderens hoogste heuvel. Een tweetal uur word je op sleeptouw genomen door deze meesterverteller en leer je de minder gekende kanten van de historie van "de Kemmel" kennen. Centraal staat Louise Poty, een jonge Française die op zoek gaat naar sporen van haar overgrootvader die is gesneuveld tijdens WOI. Ze ontmoet op de Monteberg de jonge Lander. Hij vertelt haar op mooie plekjes verhalen over Kelten, een middeleeuws magisch paard en andere bergbewoners. Maar dat is nog niet alles: de wandeling kan je telkens eindigen met een lekkere maaltijd in Eetcafé 't Folk. Een unieke beleving! 

De maaltijd bestaat uit ribbetjes met frietjes en gemengde sla (inclusief water en wijn). Veganistisch alternatief is mogelijk.

DATA:

  • 27 juni met start om 17u en 28 juni met start om 10u30 (deze wandeingen zijn beperkt tot 20 personen + enkel in combinatie met een maaltijd) 
  • 4, 11, 20 juli met start om 17u  -  12, 19, 21 en 26 juli met start om 10u30 
  • 22 en 29 augustus met start om 17u - 23 en 30 augustus met start om 10u30

Klik hier om alle data te bekijken & tickets te bestellen.

TICKETS:

  • €32: Wandeling + maaltijd
  • €22: Wandeling + maaltijd (kinderen) 
  • €12: enkel wandeling

In samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen organiseren we deze wandeling ook op 18 juli en op 25 juli. Bij deze wandelingen hoort geen maaltijd, maar je kan natuurlijk altijd zelf een plaatsje reserveren in Eetcafé 't Folk. De start van deze wandelingen vindt plaats op Den Dries (Markt Kemmel). De ticketverkoop van deze wandelingen begint op 1 juli via de website.