Foyerconcert: Caverns (Ray Vietti of The Harmed Brothers solo) (US)

Foyerconcert

Caverns is de alias die wordt gebruikt door singer-songwriter en oprichter van The Harmed Brothers (Portland, Oregon), Ray Vietti.
Vietti begon met het schrijven en opnemen van muziek rond 2004. In 2009 vormde hij The Harmed Brothers met collega-songwriter en multi-instrumentalist, Alex Salcido. De twee hebben sindsdien vijf studio-albums uitgebracht en brengen een nieuwe plaat uit in 2020. 

De band brengt een mix van alt country, americana en folk en dit met songs die handelen over de dingens des levens zoals liefdesverdriet en vriendschap. Ze tourden de afgelopen 10 jaar intensief door de States en Europa. The Harmed Brothers brachten al twee intense concerten op het podium van onze Muziekclub. Hun songs kenmerken zich door hun intense emoties, de nodige melancholie en bloed eerlijke lyrics.  

Ray toert nu voor de eerste maal solo doorheen Europa. Naast eigen uitgegeven en niet uitgegeven werk, zal hij natuurlijk ook enkele songs van de nieuwe Harmed Brothers plaat live spelen. Voor fans van Wilco, My Morning Jacket en Great Lake Swimmers.

Dit is een gratis foyerconcert! 

De ideale soundtrack voor een intiem Valentijnsdiner, als je het ons vraagt. Heel dit weekend biedt het keukenteam een aangepast menu aan. Reserveer dan ook snel je tafeltje voor twee (of meer mag ook natuurlijk) via deze link of 057 44 69 33. 

Ray Vietti - So Long Goodbye