Line dancing

Cursus
vr 06/11 - 20u00
vr 20/11 - 20u00
vr 04/12 - 20u00
vr 11/12 - 20u00

Sinds maart dit jaar is ons leven helemaal ondersteboven gegooid door een virus. Ook de volksdans lessen zijn even op schop gegaan. We hebben de resterende lessen van het voorjaar jammer moeten opschorten en bij het ingaan van het nieuwe culturele seizoen, lijkt er de eerste maanden niet direct een versoepeling aan te komen rond dans. Maar we denken een alternatief te hebben gevonden in een lessenreeks linedancing.

De lessen worden gegeven door ervaren linedancer Martje Leeuwerck. Linedance is een dansvorm die uit Amerika is overgekomen. Bij linedance worden er in lijnen/rijen gedanst, zo wordt het één geheel. Ook worden er dezelfde bewegingen en op dezelfde maat gedanst. Met andere woorden: deze danslessen kunnen we volledig corona proof laten doorgaan met deze soort dans!

Dus een lessenreeks linedancing van 6. De lessen starten stipt om 20u en duren tot 21u30.

Data: 16 en 23 oktober, 6 en 20 november, 4 en 11 december 2020.

Prijs: 20 euro voor 6 lessen 

Cursisten die voor het voorjaar 2020 hadden betaald, hoeven geen tickets aan te kopen, maar kunnen dus aansluiten bij deze lessenreeks. Indien geen interesse in deze lessenreeks, blijft hun inschrijving geldig tot 2021. Laat het wel weten aan Steven (steven@dranoutercentrum.be) als je beslist niet deel te nemen aan linedancing dit najaar (ENKEL ALS JE DUS AL BETAALD HAD VOOR HET VOORJAAR 2020)  

We denken hier mee een waardig alternatief te hebben gevonden, voor onze geliefde volksdans lessen op vrijdag. Indien de regels toch worden aangepast en er weer gewone volksdans kan worden gegeven, dan passen we ons ook aan en kan er extra volksdans bovenop deze reeks worden gegeven, maar dat is dus letterlijk nog koffiedik kijken.

Hopelijk mag ik jullie allemaal ontvangen!

Met vriendelijke groeten

Dansmeester Jaak Meysman