Naragonia - UITGESTELD!

Concert

Naragonia brengt eigenzinnige folk met een verfijnde, stevige energie. Het duo met Toon Van Mierlo en Pascale Rubens, ontstond in de zoomde van 2003 op het festival van Andancas in Portugal. Snel daarna wordt Naragonia populair binnen de folkwereld en krijgt met 6 CD’s respect in binnen- en buitenland. Ze speelden al heel wat internationale podia.

Binnen de internationale trad scene staat dit duo bekend als een van Flanders Finest Folkbands. Momenteel hebben ze al 6 albums en krijgen ze zowel uit het binnen-en buitenland menigmaal respect. Naast het performen als duo, brengen ze dikwijls voorstellingen met vier als Naragonia Quartet. Met hun bijzondere repertoire en zeldzame klank verzekert Naragonia u een optreden met prachtige muziek die zowel geschikt is voor een bal als voor een luisterconcert.

VVK: 14 euro – ADD: 16 euro – Min 18: 5 euro  

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Onze coronagarantie:

Mocht een optreden van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert van Paris Texas, Naragonia, Wör of Hayseed Dixie!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.

Naragonia irla HD