Paris Texas

Concert
za 03/10 - 20u30

Paris Texas is een 5-koppige band rond songschrijvers Gerrit Hüppertz en Dave Crokaerts. De vele roadtrips door het Zuiden van de USA zijn de inspiratiebron voor hun nummers. De muziek is doorspekt met al het lekkers dat de Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie.

Live worden ze bijgestaan door Maarten Michielsen (You Raskal You), Jan Michielsen (Four Wheel Drive, Blue Maxx) en Dirk Peeraer (Rawhide), doorgewinterde muzikanten die hun sporen eerder verdienden in de akoestische muziek. Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang probeert de band de songs naar een hoger niveau te tillen.

Eind 2019 bracht bracht Paris Texas hun debuutplaat 'When You're Gone' uit, onder het goedkeurend oog van producer Pascal Deweze (Sukilove, Broken Glass Heroes). Het album telt 13 akoestische songs, met het thema verlies als rode draad. 

De band werkte reeds een mooie concertreeks af, met als hoogtepunt het driedaagse Omagh Bluegrass Festival in Noord-Ierland. Daar kon de band het Ierse publiek overtuigen met hun energieke liveset. Wij gaan er uiteraard vanuit dat het volgende hoogtepunt van Paris Texas op 3 oktober in Dranouter zal zijn!

VVK: 12 euro – ADD: 14 euro – Min 18: 5 euro - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

PARIS TEXAS// Prospect Avenue