Meskerem Mees - Uitgesteld!

Concert

Ze heeft de soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell, de frisheid van Jade Bird en een stemgeluid zo puur als bronwater. De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van twintig met Ethiopische roots, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los.

Meskerem beschikt over een talent waarop alleen de grootsten kunnen terugvallen. Louter met behulp van haar intrigerende stem, haar akoestische gitaar en de cello van haar buddy Febe, tovert ze haar gelaagde en zorgvuldig opgebouwde songs om tot zoete earcandy. Haar melodieën blijven hangen en de refreinen zetten zich als weerhaken in je vast.

Treffend is ook Meskerems persoonlijkheid, en die komt helemaal tot uiting op het podium. Ze is niet de melancholische singer-songwriter die zich in een waas van mysterie hult. Ze is spontaan, vult live de leemtes tussen haar songs op met vlotte bindteksten en geestige anekdotes en vooral: met haar muziek krijgt ze mensen stil.

Als kind snuffelde Meskerem graag in de platencollectie van haar vader, die haar zijn liefde voor muziek met de paplepel ingaf. ‘Maar inspiratie haal ik werkelijk van overal,’ zegt ze, ‘van andere artiesten maar ook uit het dagelijks leven.’ Voeten op de grond en elke noot recht uit het hart: dat is Meskerem Mees.

Deze wordt een grote madam! Trust  us. Kom ze ontdekken in de intimiteit van onze club voor ze een of ander gigantische concertzaal helemaal stil krijgt met haar prachtsongs en charisma.

VVK € 8 - ADD € 10 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.

Meskerem Mees for Kelderkot at Plek_