Steven De Bruyn Solo - Nieuwe datum: 12 maart 2021

Concert
vr 12/03 - 20u30

Het moment is gekomen! Na een kwart eeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo. Steven De Bruyn sleepte met El Fish enkele ZAMU-awards in de wacht en werd in 2004 uitgeroepen tot beste muzikant. In 2011 werd hij in dezelfde categorie genomineerd voor een MIA. Er is ook een heus alfabet aan samenwerkingen: van Zap Mama tot Raymond van het Groenewoud, van Eugene Chadbourne tot het Brussels Philharmonic. Hohner bedankte hem door hem in 2014 het gezicht van hun nieuwe Hohner Rocket Progressive harmonica te maken.

Wanneer Steven aan het eind van de eighties mondharmonica begon te spelen, droomde hij dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zou worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakte hij van het “noeneke” zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als werkelijk alleen met zijn instrument muziek maken en performen.

Steven De bruyn solo staat voor een intieme setting waar de mondharmonica, die doorheen de jaren een verlengstuk van Steven’s diepste wezen werd, het grootste deel van het verhaal vertelt.  Met zijn solo project The Eternal Perhaps mikt hij eerder op het hart dan op de benen. Live wordt Steven begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33

Steven De bruyn - Aanspraak