The Golden Glows zijn een akoestisch trio, verzot op lang vervlogen melodieën en met een focus op vocale harmonieën. The Golden Glows maakten hun debuut met A Songbook From the 20's, een live show van twee uur met populaire Amerikaanse deuntjes uit de jaren 1920: een verzameling vergeten radiohits, een paar fakkelliederen, wat vroege jazz, een snuifje country blues, gospel en folk traditionals.

De volgende was een folksongboek. Die EP, een muzikale meditatie over de liefde, is een mix van originele muziek en oude woorden die stammen uit de Engelse en Ierse folktradities, Victoriaanse gedichten en ballades uit de 19e eeuw. In het seizoen 2018 -2019 waren ze artist in residence voor de AB. Ze werkten gedurende heel hun residentie aan een project rond de Anthology van Harry Smith.

The Golden Glows zijn Nel Ponsaers - Bram Van Moorhem - Katleen Scheir

MAN OF LION is het geesteskind van Mario Francken (Antwerpen, België). Op 30-jarige leeftijd is hij klaar om als solo artiest en singer-songwriter uit de kast te komen en zijn geweldige indie-folk onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Man of Lion wil muziek maken die ertoe doet, muziek die toeslaat, muziek waarnaar geluisterd, genoten en gekoesterd wordt.

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.

The Golden Glows - The Butcher's Boy

Man or Lion - Into The Mist [Official Video]