Darren Eedens & The Slim Pickin's (CA)

Concert
vr 01/11 - 20u30

Darren Eedens is een oude ziel vol verbeelding. Hij combineert uptempo ritmische tracks morbide teksten. Met een ongeëvenaarde live energie zingt hij over leven en dood. Eedens speelt hard en snel, met zijn banjo, gitaar en mandoline als zijn favoriete wapens, soms gebruikt hij zijn stem als zijn enige instrument. Vanaf de eerste noot die hij speelt, zet hij het hele publiek aan om te bewegen en te feesten. Hij kan echter ook een menigte stil krijgen met een ballade over verloren liefde.

Hij brengt zijn muziek overal waar hij kan en heeft de ambitie om over heel de  wereld te spelen. Na jaren solo te toeren, vond Darren het tijd om met een band op de hort te gaan. Uit het kruim van de Britse en Canadese folkscene selecteerde hij 3 muzikale metgezellen en lancereerde in het voorjaar 2019 hun eerste plaat als band.

Verwacht je aan een waar feest waar banjo’s, fiddles en ritme sectie het stilzitten heel moeilijk zal maken. Zelfs op Allerheiligen!

Band:

  • Vocals, Guitar, Banjo:  Darren Eedens
  • Fiddle: David Grubb
  • Bass:  Rhys Morgan
  • Drums: Edd Clemas

VVK € 12 - ADD € 14 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.

Darren Eedens and the Slim Pickens - Darlin