Workshop Gemeenschapsdansen & Poolse dans

Workshop
za 30/03 - 13u30

Wil je je op het volgende feestje eens op de dansvloer wagen? Kom dan zeker naar deze workshopdag met gemeenschapsdansen. Test je pasjes onmiddellijk uit tijdens de live optredens.

Programma

13:30-15:30 - Workshop Poolse dans met Ensemble Folklorique Wisla De Dourges

Thomas Burzicki en zijn vrouw Emilie Slepak zijn lid van de dansgroep Wisla De Dourges. Ze stellen je in deze workshop een tournee van Poolse volksdansen voor, waarin je de verschillende etnografische regio's van het land ontdekt. Er zijn immers heel wat stijlen en invloeden: Oostenrijks-Hongaars, Germaans, Slavisch, Joods... Poolse dansen gaan van gemakkelijk tot heel moeilijk, snel en fysiek. Op het programma staan o.a. de nationale dans Polonez, wiwat, Szot madziar, klapok, mazurka goleszowska... Voorkennis of uitgebreide danservaring is niet nodig: deze ervaren lesgevers passen de dansen aan het niveau van de groep aan. 

16:00 - 18:00 - Workshop Gemeenschapsdansen door Alain Hubert en met live begeleiding door Natalan'. Centraal staat het plezier van het samen dansen. Dansen die worden aangeleerd zijn mixers en square dansen, zowel voor beginners als ervaren dansers.

  • Prijs dansworkshop: € 7 per workshop of € 12 voor allebei (vooraf inschrijven via ticketsysteem)
  • Prijs Bal + 2 dansworkshops: € 20 (te bestellen via het ticketsysteem)

19:00 - Na de workshops en voor het bal kan u ook genieten van een lekkere maaltijd voor €16. Deze keer staat er vis vol-au-vent, vidée, slaatje & frietjes op het menu. Via de ticketlink kan u de maaltijd reserveren! Geef via de opmerkingen door of u een vegetarisch alternatief wenst.

Na de dansworkshops staan er twee optredens op het programma:

BAL: VVK: € 9 - ADD: € 11 - min18: € 5