Bal Experience: Balorkest dé Academie + Duo Macke/Bornauw

Concert

Al enkele jaren zijn de leerlingen van de volksmuziekafdeling de muzikale leveranciers van ons bal ten ere van het Feest van de Folk! Ook dit jaar zullen tientallen leerlingen het beste van zzichzelf geven om u een super bal avond te bezorgen. Maar dat doen ze niet alleen. Ze worden bijgestaan door ervaren rotten in de bal en trad wereld: Duo Macke/Bornauw 

Kenners van de Belgische trad scene kennen natuurlijk dit virtuoos duo. In 2008 ontmoet Birgit Bornauw, een van de beste Belgische doedelzakspelers van haar generatie, de getalenteerde Franse accordeonist Benjamin Macke.  Ze beslissen om samen een duo te vormen rond het repertoire van traditionele muziek. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en hebben ze als ware promoters van de volksmuziek menig concerten en bals gespeeld in buiten als binnenland. Centraal staat de ontmoeting tussen het krachtige en warme geluid van de Vlaamse doedelzak met het soms delicate spel van de diatonische accordeon ... Dus wederom een avond om niet te missen! 

VVK € 8 - ADD €10 - min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. 

Feest van de Folk ?

Van 26 april tot 5 mei is Muziekmozaïek al aan haar zeventiende editie van het Feest van de Folk toe. Gedurende 10 dagen worden dan in heel Vlaanderen en Brussel tientallen folkactiviteiten opgezet door diverse organisatoren.