Jo Mersa Marley (JAM) + Lokale Helden: Fheeta & Westfront Band en Cromanty

Concert
vr 26/04 - 20u30

Jo Mersa (Marley) is de oudste zoon van Stephen Marley, en kleinzoon van Bob Marley. Ook de 3de generatie Marley's begint stilaan vorm te krijgen en de eerste stappen in de muziekwereld te zetten. Jo Mersa is wellicht de meest opvallende tot nu toe en het lijkt wel of de podium skills in het bloed zitten want ook hij kan menig publiek meenemen in zijn ietwat ander muzikaal verhaal. Hij stond op zijn 4 jaar al op het podium met zijn oom Ziggy. Jo Mersa kiest ervoor om zijn eigen muzikale carrière uit te bouwen en brengt een frisse sound met invloeden van hiphop, dancehall en pop. Alweer een Marley-podiumbeest erbij!  In 2019 voor de eerste keer in Europa op tour! Niet te missen voor elke reggae fan!  

In kader van de Lokale Helden avond van Poppunt wordt de support van dit uniek reggae concert verzorgd door Fheeta & the Westfront Band.  De West-Vlaamse reggae band bruist van de energie. Het publiek in beweging krijgen is een koud kunstje voor deze jongens. Naast roots reggae komen er ook flarden dancehall, balkan en kleinkunst voorbij in hun live show.

Na het concert zullen de andere local heroes van Cromanty de zaal verder doen opwarmen met hun fijne selectie van dancehall tunes. Feesten tot het gaatje! 

Dit concert is een samenwerking tussen Cromanty, Fheeta en Music Got Soul.  

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.