Sarah Ferri & String Quartet - Churches Tour

Concert
za 22/12 - 20u30

Sarah Ferri verscheen voor het eerst in het muzieklandschap tijdens de muziekwedstrijd Jonge Wolven, die ze in 2008 won. Hierdoor werd ze opgepikt door de AB als Artist in Residence, speelde ze het voorprogramma voor Simply Red, Caro Emerald en Michael Kiwanuka en stuurde ze in 2012 haar gipsy jazzswing debuutplaat ‘Ferritales’ de wereld in. Haar volgend album ‘Displeasure’ kwam uit in het najaar van 2016. Hier is een groot contrast op te merken met de gipsy jazzswing sfeer van het eerste album. “Mijn debuut was de zon, de nieuwe plaat is de maan” aldus Sara Ferri.

Ze haalde inspiratie uit Ennio Morricone, George Gershwin en Louis Bacalov voor haar orkestraties die ze zelf componeerde. Ten slotte werd ze voor ‘Displeasure’ beloond met vier sterren in De Standaard! Op vraag van Dranouter Festival kleedde Sarah Ferri in 2017 het filmisch orkest uit tot een akoestische versie van breekbare piano en strijkers. Dit experiment sloeg in als een bom op het festival waarop het een vervolg krijgt in de CHURCHES-tour 2018! 

Sarah Ferri & String Quartet is een unieke must-see live ervaring die je meeneemt in een filmische engelenwereld die evolueert tot een zwoele 70s James Bond sfeer. Hou je vast om helemaal ingepakt te worden door Ferri’s wonderbaarlijke stem en aanzwellende strijkers en koortjes. Wie het concert bijwoont, kan een unieke live-opname bemachtigen (beperkte oplage!). Des te meer redenen om dit te komen ontdekken!

Klinkt als Lana Del Rey, London Grammar, Lola March, Melanie Debiasio.

VVK € 16 – ADD € 18 – min 18 € 5 – Ledenkorting € 2

LET OP! Locatie is dus de Kerk van Dranouter! 

Sarah Ferri - Where Home Was - Live Dranouterfestival 2017