Gratis concert in het Eetcafé: Boom'n van de Weireld

Concert
za 24/11 - 20u30

Vrouwen en mannen, zon en regen, wit en zwart, eten en drinken, nu of nooit, kortom: over alles waarover het gaat in de wereld der liedjes hebben de Boom’n van de Weireld een eigen mening. Ze zingen die met eigen muziek en teksten in het Nederlands, West-Vlaams en Frans. Maar ook in het Frans-Vlaams. En in het West-Frans, Neder-Vlaams, Vlaams-Frans en op eenvoudig verzoek zelfs in het Nederwestfransvlaams. Eigenlijk dus in alle talen tussen de Leie en de IJzer. Gezang, accordeon, drums en gitaren wortelen in de stevige potgrond van vier koperblazers. Hoog in de kruinen versmelt chanson met een vleugje Franse pornopop, hier en daar sijpelt een straaltje jazz als zonlicht door het gebladerte en af en toe klinkt de Balkan van tussen de massieve stammen. Of zoals Radio 1 hen noemde: Wereldmuziek uit de Westhoek!

Dit waarachtig feestorkest wordt geleid door Yves Bondue! U wel bekend van onze beroemde winterwandelingen. Ook dit seizoen kunt u opnieuw deze muzikale wandeltochten door heen het Heuvellandse landschap beleven. Meer info vindt u op onze programmapagina

Dit feest van een concert gaat door in het Eetcafe en is gratis! Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór of tijdens het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. We werken die avond met een aangepaste menukaart. 

Boom'n van de Weireld - Balkan Concrete - LIVE OPNAME