De Niet Zo Serieuze Muziekquiz For Life - VOLZET

Allerlei
za 15/12 - 19u00

Quizzen for life, altijd leuk! Zeker als het een muziekquiz is met een hoekje af. Een Niet Zo Serieuze Muziekquiz For Life, dus.
Je hoeft geen expert te zijn in postrock, ambient of folk. Muziekgeschiedeniskennis zoals Stijn Van de Voorde die bezit al evenmin. Algemene muzikale kennis en gevoel voor humor volstaan.
De prijzentafel zal rijkelijk gevuld zijn. Iedereen prijs!

PRAKTISCH

Inschrijven voor de Niet Zo Serieuze Muziekquiz For Life kan per e-mail via info@festivaldranouter.be . Geef de (voorlopige) groepsnaam van je quizploeg door in je e-mail, samen met de namen van alle deelnemers. Je ontvangt van ons een e-mail terug met het rekeningnummer om het inschrijvingsgeld naar te storten.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 5€ per persoon, een ploeg telt max. 4 personen. De volledige opbrengst van de Niet Zo Serieuze Muziekquiz For Life gaat naar Dagcentrum De Pelgrim (vzw Vondels).

OPGELET: de maximumcapaciteit is bereikt. Momenteel leggen we de reservelijst aan.

Locatie: Muziekcentrum Dranouter - Dikkebusstraat 234 - Dranouter
Deuren open: 19u00
Start quiz: 19u30

Dit concert kadert in Dranouter For Life, waarmee vzw Festival Dranouter en vzw Muziekcentrum Dranouter initiatieven opzetten t.v.v. Music For Life. Op vrijdag 14 december palmt de Canadese Sarah Jane Scouten je in op haar Optreden For Life t.v.v. vzw Alzheimer Liga. Op zondag 16 december neemt meesterverteller Yves Bondue je mee op een unieke Winterwandeling For Life.