Guy van Nueten

Concert
vr 22/03 - 20u30

De Wikipediapagina van Guy Van Nueten is veel boeiender dan gelijk welke autobiografie. De man is van alle markten thuis, waardoor hij zich een muzikale carrière heeft bijeengespeeld waar menig rockster van staat te kijken. Van Nueten is altijd een zoeker geweest. Hij blijft niet jarenlang op datzelfde nageltje slaan. Van Nueten gaat van songschrijver bij The Sands (April and June) via arrangeur bij dEUS en Zita Swoon naar het maken van muziek voor film en theater. Daarnaast maakt hij op piano zijn eigen soloplaten. Na ‘Merg’ (2009) en ‘Pacman’ (2013) brengt hij eind 2018 zijn derde plaat ‘Contact’ uit. Die is meteen de laatste van zijn Pacman Trilogie. Zijn stijl neigt naar minimalisme en is beïnvloed door barok, pop en elektronica.

Dit wandelend wonder binnen de Vlaamse pop en rock zal u niet onberoerd laten - daar zijn we 100% zeker van. Fan van Duyster-moods genre Nils Frahm en Ólafur Arnalds? Weet dan dat deze jongen al voor hen bezig was met dergelijke muziek. Zoals altijd met een concert in het Muziekcentrum: niet te missen! 

VVK €15 - ADD €17 - min 18 €5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. 

Guy Van Nueten - Lento Pacifico