Global Vibes: Collieman

Concert
vr 04/05 - 20u30

Wie houdt van reggae zal vast en zeker vertrouwd zijn met Collieman! Hij geldt als één van de grootste talenten van eigen bodem en komt in februari 2018 op proppen met zijn nieuw album ‘The Jungle Code’, waarvoor hij samenwerkte met producer Dubshelter (zie ook Israel Vibration en The Maytones). Voorloper van het album is de single Political Syndrome. 

Als sinds zijn debuut ‘The Same Blood’ gooide Collieman hoge ogen in de scène. Hij bevestigde zijn uitstekende live-reputatie ook op grote festivals als Couleur Café, Reggae en Polé Polé. De laatste jaren kon je hem ook bewonderen naast Uberdope en Pura Vida. Deze zomer liep hij samen met zijn nieuwe band al warm op Villa Pace, Fiesta Mundial en Openluchttheater Rivierenhof. Collieman is helemaal klaar om binnen –én buitenland te veroveren. Klasse! West-Vlaamse albumrelease show! 

VVK €10 - ADD €12 - min 18 €5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. 

GLOBAL VIBES: het nieuwe wereldmuziek concept van Muziekcentrum Dranouter en Cromanty Sound. Telkens presenteren we samen een band die lak heeft aan muzikale hokjes en een mix brengt van aanstekelijke world grooves. Cromanty Sound sluit de avond af achter de draaitafels!

Collieman - Political Syndrome (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Collieman - Farmerman Life ft. Unlisted Fanatic