Milo Meskens - try-out

Concert
vr 20/04 - 20u30

Amper 22 jaar jong en Milo Meskens klopt reeds aan de grote poort van ‘De Grote Doorbraak’. Drie jaar geleden begon hij op te treden onder zijn eigen naam en in 2015 volgde meteen de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Niet lang daarna was zijn debuutsingle ‘Here With Me’ niet van de radio weg te branden, tientallen radiozenders uit binnen –en buitenland pikten zijn muziek op en sindsdien zit Milo op een rollercoaster die nog lang uitgereden is. De jonge singer-songwriter kneedt pop, folk, rock en blues tot bloedmooie songs en giet er met zijn warme stem een melancholisch sausje over. Het levert hem vergelijkingen op met artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley en James Bay. Ook de recente singles ‘New Beginning’ en ‘Twenty One’ bevestigen zijn talent en uitmuntend vakmanschap. Klaar voor jong en straf geweld van eigen bodem? 

Het voorprogramma wordt verzorgd door Esther & Fatou. Dit duo intrigeren en betoveren. Met hun tweestemmige folk-pop nemen ze je mee op een lange queeste met een donkere en melodische soundtrack als trouwe metgezel. Sinds 2011 bouwt het Leuvense duo als artist in residence in Het Depot aan hun eigen sound. Met steevast aan de basis: de wondermooi samensmeltende stemmen van beide zangeressen. Samen met Isbells-opperhoofd Gaetan Vandewoude als producer werkten ze aan een eerste EP met een vijftal eigen nummers, waarvan de single ‘At Night’ als eerste aan het grote publiek werd voorgesteld november verleden jaar.

VVK €16 - ADD €18 - min 18 €5 - Ledenkorting €2
Staand concert.

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. 

Milo Meskens - Here With Me (Official Music Video)

Milo Meskens - New Beginning

Milo Meskens - Twenty One