Floating Sofa Quartet (HYGGE)

Concert
vr 24/11 - 20u30

Met Floating Sofa Quartet in de buurt, ervaar je Hygge in een hogere dimensie. Deze Scandinavische band presenteert een repertoire van eigen composities en traditionele stukken. Het unieke samenspel van instrumenten, fascinerende harmonieën, humor en vers gezette koffie settelt je comfortabel in onze tijdelijke Scandinavische blokhut. Zin om volledig zen te worden? Neem dan plaats in onze cosy zetels en float away!

VVK €13 - ADD €15 - min18 €5 - Ledenkorting €2

_____________________________________________________________________________________________________________________

HYGGE is het onvertaalbare Deense woord voor qualitytime en de magische levenswijze van de Denen. Zoek het geluksgevoel niet langer op want deze winter brengt Dranouter Centrum de Hygge feel-good factor naar de Westhoek.  Het Deense Hygge laat zich niet eenvoudig vertalen en juist daarom willen wij jullie de gezelligheid, het samenzijn en het diepe gevoel van rust en blijdschap zelf laten ervaren. De lange, donkere en gure winteravonden lenen zich perfect voor het aanwakkeren van je Hygge-gevoel. Door het aangepaste interieur word je meteen in de Danish mood gekatapulteerd en glijden de dagelijkse beslommeringen zo van je af.  Het programma bestaat dan ook alleen maar uit Scandinavische bands.

Wil je ook ten volle Hygge worden, opteer dan voor de all-in formule en pik alle vier de concerten mee. Relaxen in de vierde graad verzekerd! Uiteraard kunnen ook losse tickets verkregen worden voor wie zijn nieuwsgierigheid naar deze allesomvattende ervaring moeilijk kan bedwingen!

In samenwerking met Kringwinkel West

Floating Sofa Quartet - Tänäänkään ei Satanut | Folk You Sessions at Korröfestivalen