Global Vibes: Cafe Con Leche + Cromanty Sound

Concert
za 30/09 - 20u30

Een elfkoppig gezelschap uit Gent met een eigen muzikale taal die bol staat van verschillende stijlen: cumbia, reggae, swing, ska, chanson, gipsy, …dit is Cafe con Leche! 

Cafe con Leche stond de afgelopen jaren op talloze podia in Nederland en België steevast garant voor booty shaking en andere feromoongerelateerde activiteit. 

Cafe con Leche doet denken aan Les Négresses Vertes, Tryo, Manu Chao en Dusminguet. Vul dit aan met Rude Boy-ska en Heptac-stijl en je hebt een originele en vrolijke band die iedereen aan het dansen krijgt! 

Het dansen stopt echter niet na het concert! De reggae/danchall goden van de Westhoek, Cromanty Sound, zorgen voor een global vibes afterparty. Niet enkel het beste van Jamaïca zal de revue passeren, maar ze zoeken voor deze avond ook andere muzikale oorde op. verwacht een Cromanty sound dat je zal verrassen en uw achterste zal laten shaken op de fijnste beats en grooves!  

VVK: €7 - ADD: €9 - min18: €5

GLOBAL VIBES: is het nieuwe wereldmuziek concept van Muziekcentrum Dranouter en Cromanty Sound. Telkens een band op het podium die lak heeft aan muzikale hokjes en een mix brengt van aanstekelijke world grooves. Daarna een waar dansfeest met de mannen van Cromanty Sound achter de draaitafels.  

Cafe Con Leche - Bienvenue En Belgique