Bal Experience: Cecilia

Allerlei
za 07/10 - 20u30

De drie muzikanten van Cecilia kwamen elkaar vaak tegen op de dansvloer of op het podium van de folkclubs. Op een warme zomeravond bezocht de Muze hen. 

Ze klonken plots zo mooi tezamen, ze vonden elkaar en bleven bij elkaar. 

De traditionele muziek nog in de oren en de invloed van de nieuwe tijd in de vingers, de goesting om te spelen en te creëren, de passie voor feesten en dansen, dagelijkse dingen en belevenissen, dit alles inspireert hun muziek. Draailier en doedelzak zorgen voor bourdonklanken, accordeon voor de blues en de fluit voor de zachte momenten. Cecilia speelt dansmuziek “pur sang”: heldere arrangementen, sterke ritmische begeleiding en mooie melodieën die in de herinnering blijven hangen, en die vereeuwigd zijn op hun CD’s ‘In Bad’ & ‘Blauw Gras’.

Cecilia geeft in de namiddag een samenspelworkshop! Deze workshop staat open voor iedereen met een basisbeheersing van zijn instrument. Alle instrumenten zijn welkom, behalve (zware) percussie/drum. We werken rond een paar catchy folktunes en gaan dieper in op melodie, begeleiding, akkoorden, tweede stemmen…Iedereen krijgt een mooie muzikale rol, ’s avonds spelen we onze arrangementen meteen voor live publiek!  

De workshop samenspel gaat door van 14u30 tot 16u30. 

BAL: VVK: €7 - ADD: €9 - min18: €5

WORKSHOP: €7 (vooraf inschrijven via ticketsysteem) 

WORKSHOP + BAL: € 10

Cecilia: Bramen Plukken & Le Point du Jour