Maand van de Duurzaamheid: Creatief met afval!

Kinderactiviteit

Afval hoeft niet altijd afval te zijn: je kan met afval hele fijne dingen maken!  Wij gaan vandaag dus met afval knutselen.

Praktisch

Gelieve op voorhand te laten weten of je komt door een mailtje te sturen naar onderstaand email-adres. Meebrengen: karton (wc rolletjes, keukenrol,…), kranten, eventueel leuke schaartjes enz

Voor kinderen vanaf 7 jaar!

Deelnemen?

5 euro – Verplicht inschrijven via steven@dranoutercentrum.be
Workshop ism JNM 


Het muziekcentrum zet duurzaamheid centraal in haar werking. De ecologische voetafdruk naar beneden halen, bewust omgaan met voedsel en energie, afval vermijden,… Dit zijn zaken die het centrum te harte wil nemen. Nieuws rond klimaatverandering, voeding, ecologische landbouw en biodiversiteit hebben vaak de negatieve boodschap: het is te laat, het zal toch niet veel uitmaken, zelfs als we nú ons leven veranderen. Maar om het met de gevleugelde woorden van Wannes Capelle te zeggen: 't Es nog al nie na de wuppe. Doe mo voert!

Heel de maand maart bieden we in samenwerking met verschillende partners (Regionaal Landschap West-Vlaamse Heuvels, INAGRO, Gemeente Heuvelland, Westanglia) een waaier van activiteiten aan rond het thema. Het Eetcafé zal ook gedurende heel de maand duurzaamheid centraal zetten op hun kaart!