MUZIKALE VERTELWANDELING MET YVES BONDUE (LAATSTE TICKETS)

Allerlei

Wie de voorbije tien jaar meestapte met de zogenaamde ‘Fakkeltochten’ van Muziekcentrum Dranouter leerde Heuvelland kennen vanuit vele hoeken: oude legendes en jongere fantasiepersonages, de gruwel van oorlog en het kolderieke spel tussen blauwers en komiezen , verdwaalde Russen, verliefde dichters en de geschiedenis van de wijn in Heuvelland waarin Kelten en Romeinen letterlijk in het landschap verschijnen, dat alles verteld en bezongen door Yves Bondue.

Voor de elfde editie van dit winters evenement schreef hij een kroniek van Heuvelland, waarbij vele oude bekenden uit voorbije edities elkaar ontmoeten.

Wie zich ook dit jaar opnieuw inschrijft mag zich verheugen op een spannende intrige met humor en volksspreuken, poëzie en historische feiten waarin we wijnbouwer Six en dichter Vancompenolle ontmoeten, pastoor Lemire, een gepensioneerde blauwer, het doodzantje van een komies, de bekoorlijke kleindochter van de Franse soldaat Poty en vele, vele anderen.

Traditiegetrouw schenken we onder de winterse sterrenhemel ook een hartige borrel bij accordeonmuziek en nodigen we iedereen nadien uit in de warme foyer van het Muziekcentrum Dranouter. 

Start om 18u00
€30 wandeling  maaltijd / €10 enkel wandeling

Maaltijd: 

Coq au vin met amandelkroketjes en gemengde sla
Inclusief water en wijn tijdens de maaltijd à 20€/pers

* vegetariërs graag op voorhand door te geven

Deze activiteit kan ook  gereserveerd worden door groepen vanaf 25 personen op een overeen te komen datum. Mail info@dranoutercentrum.be of  bel 057 44 69 33