Wim Claeys - TZALWEL (Tryout) -UITGESTELD!

Concert
ven 06/11 - 20h30

Fulltime Gentenaar Wim Claeys zet nog eens een nieuw hoedje op zijn hoofd. We kenden de man al van zijn band Ambrozijn, als stichter van het Boombal, als zanger van de Gentse volksliedjes, als schrijver en speler van zijn theatermonologen .... In Dranouter waagt hij zich aan iets nieuws: TZALWEL, een comedyshow met zijn eigen liedjes waarin hij terugblikt op zijn leven tijdens de lockdown.

Beleef deze exclusieve try-out vanop de eerste rij!

VVK: 7 euro – ADD: 9 euro – Min 18/leden: 5 euro 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Onze coronagarantie:

Mocht een optreden van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert van Paris Texas, Naragonia, Wör of Hayseed Dixie!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.