Eetcafé concert: Ho Bear

Pub concert
Fri 12/04 - 20.30

Donker maar ook licht, dramatisch, melodieus, intens, soms nijdig en hard maar net zo vaak ook intiem. De dark pop van Ho Bear dringt diep in op het gevoel. Sinds 2015 werkt de Kortrijkse band aan een eigen sound. De band werkte samen met Michiel De Maeseneer aan een eigen EP "Patterns" die verscheen in april 2018.

Frontman is ex Ieperling Vincent Coomans, die vroeger onder J.Keens Balloonflight als singersongwriter door het leven ging en zich als J.Keens ontpopte als band. De melancholische stem geruggesteund door poppy/indie folk geluid is een must hear and see. 

Luminous Dash over de debuut EP: "Introverte, zelfs niet alledaagse teksten, toch zit er een zeker popgevoel in de nummers, niet dat het vrolijke meezingers zijn. Eerder een kruising tussen de onweerstaanbare tristesse van Eels of Sparklehorse en onze eigen Krankland, indietronica die zijn bed deelt met postrock.” 

Dit concert is gratis! 

Geniet je graag van een lekkere lunch in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33. 

Ho Bear - Turn of events