Saint Patricks Weekend: Cara Rua (Eetcafé concert)

Concert
Sun 17/03 - 14.00

Cara Rua ontstond in oktober 2011 en sinds 2014 speelt dit duo in deze bezetting:  Heidi Pype (zang/percusie) en Lieve Huyghe (zang/gitaar).

De dames halen hun mosterd bij de Ierse folk. De liefde voor die muziek komt vooral door Lieve die 6 jaar in Ierland woonde (Achill Island). Het vele meespelen in de jam sessions in de lokale pub, zorgde voor een grote goesting om meer met muziek te gaan doen. Heidi sprong mee op de kar en zodoende ontstond Cara Rua in haar huidige versie. Heidi en Lieve bewerken bestaande nummers (Christy Moore, The Corrs, Luka Bloom, …) voor twee stemmen, één gitaar en klein percussiemateriaal. Sinds kort hebben ze ook een paar eigen nummers die ze met evenveel plezier en enthousiasme brengen!

Dit is geen uitbundige partymuziek, maar wel stemmige luistermuziek waarin Cara Rua hoopt u te kunnen meenemen naar het land van shamrocks en leprechauns! 

Reserveren voor een lekker Saint-Patricks diner in Eetcafé 't Folk vóór het concert? Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.