Danscursus najaar 2021: Line Dance + Volksdans

Vanaf vrijdag 10 september gaan we van start met een nieuwe lessenreeks dans. Wel nog tot nieuwjaar in een wat aangepaste vorm.  Tussen de twee lockdowns door zijn we een reeks line dance gestart. We beginnen dan ook met de resterende 5 lessen line dance door Martje Leeuwerck. De laatste vier lesdagen van het najaar zijn dan volledig gewijd aan volksdansen door dansmeester Jaak.

Data:

Line dance

10 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober en 5 november

Let op! De les van 8 oktober gaat door in OC de Klakeye (OC naast ons) en op 22 oktober in OC de Galoye te Loker.

Volksdansen

19 november, 26 november, 3 december en 17 december

Let op! De les van 3 december  gaat door in OC de Galoye te Loker en die van 17 december in de Klakeye

Lessen starten om 20u en lopen tot 22u. Line dance is tot 21u30, maar daarna is er nog een mogelijkheid om vrij te dansen tot 22u. Volksdans les is sowieso twee uur.

Inschrijving:
 

Doordat we in 2020 zowel de lessenreeks volksdans als line dance hebben moet annuleren, blijft uw inschrijving van 2020 geldig indien u voor een van de twee had ingeschreven. Al is er wel enige onderscheid. 

Cursisten volksdans die voor het voorjaar 2020 hadden ingeschreven en betaald, hoeven dus geen nieuwe tickets aan te schaffen en zich her in te schrijven. Jullie inschrijving is geldig voor zowel de reeks met line dance en de reeks volksdans. 
 

Cursisten line dance die voor de lessenreeks in het najaar 2020 hadden ingeschreven en betaald, kunnen de vijf lessen volgen. Indien u echter ook nog de vier lessen volksdans wil volgen, kan dat natuurlijk, maar dan moet u per les vijf euro per persoon betalen. Afrekenen gebeurt dan via dansmeester Jaak.
 

Nieuwe cursisten: moeten zich wel inschrijven en dat kan via deze pagina. De kost van de inschrijving bedraagt 35 euro.